V

FAQ

Τι είναι τα escape rooms;

Τα Escape Rooms είναι παιχνίδια κλειστού χώρου. Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός των οποίων εξελίσσεται ένα σενάριο με πρωταγωνιστές τα μέλη της ομάδας που συμμετέχουν. Είναι μία εναλλακτική μορφή διασκέδαση στην οποία οι παίχτες καλούνται να επιλύσουν γρίφους και mini tasks, να συνεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν τη λογική τους με σκοπό να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους ορίζει το σενάριο του δωματίου απόδρασης. Η διακόσμηση - ατμόσφαιρα του χώρου είναι πιστή στο σενάριο και πολλές φορές είναι πιθανή η παρουσία ηθοποιού - performer.

Τι να περιμένω;

Η εταιρία μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας κοντά στο Μοναστηράκι, διαθέτει 4 ξεχωριστά δωμάτια με μεγάλη ποικιλία θεμάτων, γρίφων και ατμόσφαιρας. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στα γούστα της παρέας σας και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι μακριά από τη καθημερινότητα. Γίνετε πρωταγωνιστές μιας συναρπαστικής ιστορίας που θα σας συνεπάρει και θα σας καταπλήξει. Συνεργάστειτε, ξεδιπλώστε την ιστορία και λύστε ευφάνταστους και λογικούς γρίφους. Αν θες κι εσύ να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία απόδρασης κάνε την κράτησή σου ΤΩΡΑ!

Υπάρχει όριο ηλικίας;

Στην κανονική έκδοση των escape rooms μας το επιτρεπτό όριο ηλικίας είναι άνω των 15 ετών. Για μικρότερες ηλικίες κρίνεται απαραίτητη η παρουσία γονέα ή κηδεμόνα, ή δίνεται η δυνατότητα προσαρμογής των δωματίων στην παιδική τους έκδοση κατόπιν συνεννόησης.

Τι πρέπει να φοράω;

Όταν επισκέπτεστε κάποιο escape room της εταιρίας μας, δεν είναι δεσμευτική κάποια συγκεκριμένη ενδυμασία. Για καλύτερη δική σας εμπειρία, κρίνεται απαραίτητο να είστε ντυμένοι άνετα καθώς μπορεί να χρειαστεί να μεταβείτε από κάποιο στενό πέρασμα ή να τρέξετε κ.λ.π.

Τι γίνεται αν δε μπορώ να έρθω;

Η εταιρία μας - κατά περιπτώσεις - καλεί για επιβεβαίωση το ατόμο που έκανε την κράτηση είτε μία μέρα νωρίτερα είτε λίγες ώρες πριν το ραντεβού. Ωστόσο θεωρείται ηθικά αναγκαίο να μας ενημερώσετε άμεσα και έγκαιρα αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσετε να παρευθρεθείτε.

Τι γίνεται αν καθυστερίσω;

Ιδανικά η ομάδα θα πρέπει να βρίσκεται στο χώρο των Lockbusters 10 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού. Σε περίπτωση μεγάλης αργοπορίας, είναι πιθανώ να αναγκαστούμε να αφαιρέσουμε χρόνο από το παιχνίδι.

Τι γίνεται αν θέλω να αποχωρήσω;

Σε περίπτωση που η ομάδα ή κάποιος παίχτης θελήσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν αυτό ολοκληρωθεί, όλα μας τα δωμάτια διαθέτουν ΄κουμπί πανικού΄ (panic button), η χρήση του οποίου ανοίγει αυτόματα την έξοδο. Η αποχώρησή σας δεν αποτελεί ατομική λήξη παιχνιδιού, δηλαδή μπορείτε να επιστρέψετε στο παιχνίδι όταν νιώσετε έτοιμοι.

Κάνετε ειδικές εκδηλώσεις;

Στους Lockbusters μπορείτε να διοργανώσετε πολλών ειδών εκδηλώσεις και event στο κέντρο της Αθήνας (Μοναστηράκι). Παιδικά πάρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις (team building / team bonding), πάρτυ-έκπληξη, προτάσεις γάμου ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση έχετε κατά νου. Μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε email για οτιδήποτε χρειάζεστε!

Υπάρχει κάποια έκπτωση;

Η εταιρία μας προσφέρει έκπτωση ~20% στο δεύτερο δωμάτιο σε ομάδες 3 και άνω ατόμων σε περίπτωση που επιλέξουν να παίξουν back to back δύο ή περισσότερα δωμάτια.